Cautare rapida

Cautare avansata

Catalog produse







Compari.ro - ghid autentic de shopping








 


Ou incondeiat pentru bradul de Craciun

Ou incondeiat pentru bradul de Craciun

 

Produs in stoc

 

Pret: 20 Lei

 

Comanda acest produs

Ou incondeiat pentru bradul de Craciun Ou incondeiat pentru bradul de Craciun Ou incondeiat pentru bradul de Craciun Ou incondeiat pentru bradul de Craciun Ou incondeiat pentru bradul de Craciun Ou incondeiat pentru bradul de Craciun Ou incondeiat pentru bradul de Craciun Ou incondeiat pentru bradul de Craciun
Informatii



Ou incondeiat pentru bradul de Craciun

Ou de rata, incondeiat cu ceara colorata in relief, lucrat manual de mestere populare, autentice, din Bucovina. Oul natural este golit de continut si decorat cu puncte de ceara. Este foarte usor, si poate fi agatat chiar si de acele unui brad, alaturi de alte podoabe si globuri din sticla, specifice sarbatorilor de iarna. O indeletnicire mai recenta a artistelor iscusite din Nordul Bucovinei este aceea de a lucra astfel de obiecte. Ele utilizeaza aceeasi tehnica, ca si in cazul oualor de Pasti, imaginand pe coaja oului tot felul de lucruri din gospodarie, animale, peisaje stilizate si bineninteles imaginea batranului Mos Craciun.


Astfel, iubitorii de traditii populare din Moldova, si nu numai, nu vor fi lipsiti nici pe timpul sezonului rece de minunile ivite din mainile harnice ale femeilor bucovinence. Fiecare model este distinct si are valoare de unicat. Aceste oua dau un plus de farmec bradului de sarbatori si aduc putina Romanie autentica in casele celor plecati departe de tara. Ambalarea oualor se face in conditii de maxima siguranta, si garantam ca ele vor ajunge intregi in orice colt din lume.

Pret/buc



 
Autentificare
Email 
Parola
» Inregistrare cont
» Recuperare parola
Cos cumparaturi
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.
Oferta speciala
Martisor pictat Pisicute romantice

 

Pret: 15 Lei

Curs valutar
La data: 16-04-2024
  Euro 4,9763 Lei
  USD 4,6818 Lei
Convertor valutar
Ghidul tau autentic de shopping.








PARTENERI



 

Website detinut de Artizanescu Edit S.R.L., CIF:24351874, Reg.Com: J23/2553/2008

   


artizanescu.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.