Cautare rapida

Cautare avansata

Catalog produse







Compari.ro - ghid autentic de shopping








 


Sf Apostol Andrei pictura pe lemn

Sf Apostol Andrei pictura pe lemn

 

Produs in stoc

 

Pret: 350 Lei

 

Comanda acest produs

Sf Apostol Andrei pictura pe lemn Sf Apostol Andrei pictura pe lemn Sf Apostol Andrei pictura pe lemn
Informatii

Sfantul Apostol Andrei, pictura pe lemn, cu foita de aur

Sfantul Andrei, ocrotitorul Romaniei, Intaiul chemat la apostolie pe aceste meleaguri. Pictura este realizata manual, pe lemn de pin, in culori acrilice Maimeri, baituita pe spate, cu maro, si protejata cu lac vernice, pentru a rezista impotriva razelor UV.

Dimensiuni: 20x31 cm.
Grosime: 2 cm.

Apostolul Andrei, praznuit pe 30 noiembrie, este unul dintre cei mai indragiti sfinti ai poporului roman. In traditia crestina se spune ca el a fost primul dintre ucenicii lui Iisus, care a adus cuvantul Domnului pe aceste locuri.
Pentru cei care poarta numele Andrei, Andreea, icoana reprezinta un cadou inedit de ziua onomastica. Totodata, tabloul poate fi o minunata surpriza de casa noua, la cununie sau la botez.

Rugaciunea Sfantului Andrei

Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut faptura, nu intoarce dumnezeiasca Ta fata de la noi cei pacatosi, ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre pe care in toata ziua, cu nesocotinta, in chip nenumarat le savarsim.
Noi suntem pacatosi si patimasi, netrebnici si plini de rautate, iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii; nu ne lasa, Doamne; nu trece rugaciunea noastra, a pacatosilor, nici nu rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci, pentru ca nu suntem vrednici a castiga prin sarguinta cea de toate zilele milostivirea Ta, daruieste-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv. Pentru rugaciunile Apostolului Tau Andrei, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea. Pentru pomenirea lui cea de azi ne intareste cu darul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor noastre, cu bucurie sa laudam praznuirea lui si sa slavim preasfant numele Tau, in vecii vecilor. Amin.
Tuturor celor care poarta numele de Andrei si Andreea, Andra, le dorim multa sanatate si bucurii, iar Domnul sa se milostiveasca de ei si sa ii ajute in toate, pentru rugaciunile Sfantului Apostol Andrei cel Intai Chemat dintre Apostolii Domnului, ocrotitorul Romaniei!

Propunere de prezentare, cu stergar traditional Transilvania




 
Autentificare
Email 
Parola
» Inregistrare cont
» Recuperare parola
Cos cumparaturi
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.
Oferta speciala
Martisor pictat Pisicute romantice

 

Pret: 15 Lei

Curs valutar
La data: 19-04-2024
  Euro 4,9764 Lei
  USD 4,6687 Lei
Convertor valutar
Ghidul tau autentic de shopping.








PARTENERI



 

Website detinut de Artizanescu Edit S.R.L., CIF:24351874, Reg.Com: J23/2553/2008

   


artizanescu.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.